Veerle Hertog

Veerle Hertog

Voorzitter

Ik ben Veerle Hertog en zit momenteel in mijn 3e master, optie kleine huisdieren. Als het goed is ben ik dus aan het einde van het jaar afgestudeerd, maar eerst zal ik dit jaar nog de taak van voorzitter op mij nemen. Sommigen van jullie herkennen mij misschien van vorig jaar als penningmeester van VSGk. Ook dit jaar hoop ik jullie weer allemaal terug te zien op de lezingen en activiteiten die we zullen organiseren!

Sascha Oostenbrink

Sascha Oostenbrink

Vicevoorzitter

Ik ben Sascha, en ik zal dit jaar de functie van Vice-voorzitter op mij nemen. Ik zit in de tweede master, en heb mijn bachelor in Antwerpen afgerond. Ik heb heel erg veel zin om interessante lezingen te organiseren voor jullie, en ben heel blij om te kunnen zeggen dat wij dit jaar ook excursies en uitstapjes zullen organiseren! Houdt dus zeker onze social media en website in de gaten! Ik hoop jullie allemaal te zien op onze komende lezingen en activiteiten, en heb veel zin in het komende jaar!

Lotte Meijer

Lotte Meijer

PR-intern

Ik ben Lotte Meijer en vervul dit jaar de functie PR-intern, dit betekent dat jullie me vaak op facebook voorbij gaan zien komen om onze activiteiten te promoten. Ik heb mijn bachelor in Antwerpen gedaan en zit nu in de 1e master. Voor dit jaar staan alweer heel wat leuke lezingen gepland. Ook hoop ik dit jaar meer praktische activiteiten te kunnen organiseren, maar daarvan houden we jullie uiteraard op de hoogte! Ik weet zeker dat dit een topjaar gaat worden, zeker met het leuke bestuur wat we nu hebben. Hopelijk tot snel op 1 van onze activiteiten!

Dominique Palper

Dominique Palper

PR-extern

Ik ben Dominique Palper en dit jaar ben ik de PR-Extern van VSGk. Dit houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor de sprekers en sponsoren. Het is dus mijn taak om sprekers ervan te overtuigen om op onze faculteit een lezing te voorzien. Voordat ik naar Merelbeke kwam heb ik mijn bachelor in Antwerpen afgerond en nu zit ik alweer in de tweede master. Dat ik de optie kleine huisdieren wilde doen, stond al vast voor de studie, ik heb ook als assistente in een dierenkliniek voor gezelschapsdieren gewerkt. Zoals je merkt, ben ik heel enthousiast over deze optie! Ik ben ervan overtuigd dat we met dit bestuur weer een hoop interessante lezingen en excursies kunnen verzorgen. Hopelijk zie ik jullie op een van onze activiteiten, je mag me altijd aanspreken.

Paula Perez

Paula Perez

Penningmeester

Ik ben Paula Pérez en ik ga dit jaar de functie van penningmeester van VSGk vervullen. Ik zit nu in de 2e bachelor maar ik wil zeker de optie kleine huisdieren kiezen als het zo ver is. Als penningmeester hou ik me bezig met de financiën van VSGk en natuurlijk ook met het helpen organiseren van alle activiteiten. Ik vind het super leuk om samen met de rest allemaal interessante lezingen en excursies voor jullie te organiseren! Hopelijk zien we jullie terug bij onze activiteiten!