Lezing: ”Tips en tricks in de tandheelkunde”

februari 21, 2019 VSGk No comments exist

Op dinsdag 19 februari, gaf Dr. Sara Van Cauwelaert de lezing ‘’Tips en tricks in de tandheelkunde’’ op de faculteit. Het auditorium zat vol met studenten, geïnteresseerd om iets bij te leren rondom het gebit van honden en katten. Dr. Van Cauwelaert sprak o.a. over het meest voorkomende probleem bij kleine huisdieren, namelijk parodontitis. Ze legde uit hoe dit te diagnosticeren, te behandelen en welke tools hierbij te gebruiken. Het was een zeer leerzame lezing met informatie die de studenten kunnen meenemen naar de praktijk! We hebben de avond afgesloten met een gezellige receptie, waarbij iedereen de mogelijkheid had een praatje te maken met de spreekster.

Graag willen wij Virbac bedanken voor het mede mogelijk maken van deze lezing en voor hun infosessie aan het begin van de avond, waarin zij hebben uitgelegd welke producten best te gebruiken in de tandheelkunde.
Ook willen wij onze sponsors Zoetis en Hill’s Pet Nutrition bedanken, en Boeketterie Everaert voor het mooie cadeau voor Dr. van Cauwelaert

Geef een reactie