Bestuur 2016-2017

Floor Maessen

Floor Maessen

Voorzitter

Mijn naam is Floor Maessen en ik ben dit jaar de voorzitter van VSGk. Ik zit in mijn 2e masterjaar en ga de optie kleine huisdieren doen. Al heel lang had ik samen met Yvette Dalm het idee om iets voor kleine huisdieren op te zetten, maar afgelopen jaar hebben we dit idee ook daadwerkelijk doorgezet. Het lijkt mij een super ervaring om voor jullie lezingen en excursies te organiseren die een mooie aanvulling zijn op het lessenpakket. Ik hoop dan ook dat jullie massaal gaan afkomen en zullen genieten van wat wij op de agenda hebben staan! Ik ben heel blij met ons bestuur en ben ervan overtuigd dat dit eerste jaar van VSGk een topjaar gaat worden!

Yvette Dalm

Yvette Dalm

Vicevoorzitter

Ik ben Yvette Dalm en sta voorzitter Floor dit jaar bij als vice-voorzitter van de VSGk. Ik ga komend jaar naar de 2e master en zal voor de optie kleine huisdieren kiezen. Ik ben ontzettend blij en ook wel een beetje trots dat de VSGk er nu klaar voor is om komend academiejaar de faculteit te voorzien van lezingen en activiteiten over hond en kat. Ik heb er alle vertrouwen in dat we met ons top bestuur hele interessante avonden voor jullie gaan organiseren. Ik hoop jullie allemaal te zien op de eerstvolgende lezing van VSGk!

Tijmen Willemse

Tijmen Willemse

PR-intern

Mijn naam is Tijmen Willemse en ik zal volgend jaar de Pr-intern van VSGk zijn. Ik heb mijn Bachelor in Antwerpen gedaan en ga volgend jaar naar de 2e Master. Toen ik zag dat er een studievereniging voor kleine huisdieren was gekomen en ze mensen zochten om in het bestuur te komen heb ik mij meteen aangemeld, want het leek mij erg leuk om hier een steentje aan bij te dragen. Ik denk dat we een goed team hebben en dat het zeker gaat lukken om jullie het komende jaar een aantal leuke lezingen voor te schotelen!

Joep Timmermans

Joep Timmermans

PR-extern

Mijn naam is Joep Timmermans en ik zal de functie PR-extern op me nemen in het bestuur van VSGk. De Bachelor heb ik in Antwerpen afgerond en komend jaar zit ik in de 2e master. Dat ik kleine huisdieren wilde gaan doen was voor mij al duidelijk voor ik aan de studie begon. Het is dan nu ook super leuk om lezingen te mogen organiseren over kleine huisdieren. Ik heb onwijs veel zin om sprekers te overtuigen om bij onze universiteit een lezing te houden voor studenten en andere geïnteresseerden. Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast als wij

Veerle Hertog

Veerle Hertog

Penningmeester

Ik ben Veerle Hertog en ook ik begin volgend jaar aan mijn 2e master en zal dan de optie kleine huisdieren kiezen. Mijn bachelor heb ik in Antwerpen gedaan en sinds vorig jaar zit ik dus in Merelbeke. Komend jaar ben ik penningmeester van VSGk. Ik ben heel blij dat Floor en Yvette het initiatief genomen hebben om VSGk op te richten omdat er toch wel wat gebrek was aan lezingen en activiteiten rond kleine huisdieren. Toen ik hoorde dat ze nog uitbreiding zochten voor het bestuur heb ik me dan ook meteen opgegeven. Ik heb er alvast heel veel zin in, hopelijk jullie ook! Ik hoop jullie dan ook allemaal terug te zien op de lezingen en activiteiten die we vanaf volgend jaar zullen organiseren!