Teambuilding en jassen!

februari 21, 2019 VSGk

Aan het begin van het nieuwe semester hebben wij als teambuilding uitje een Escape Room gedaan  om onze nieuwe jassen in te wijden.
De jassen zijn mede mogelijk gemaakt door onze sponsors Hill’s Pet Nutrition en Exception 2.

Bij Exception zijn ze steeds op zoek naar gemotiveerde studenten met pit voor allerlei evenementen! Je wordt ingezet voor allerlei functies, je leert omgaan met stress en leert elke dag nieuwe mensen kennen.
Onthaal, vestiaire, concerten, opendeurdagen, parkingboy… Elke dag een nieuwe uitdaging op een nieuwe locatie!
Ben jij tweetalig en ben je op zoek naar een leuke studentenjob? Aarzel dan niet en schrijf je meteen in hun website, www.exception2.be

Hill’s is een internationaal bedrijf dat onderzoek doet naar de optimale samenstelling van ingrediënten van voeding om het leven van kleine huisdieren te verbeteren. Zij produceren en verkopen diervoeding in tientallen landen en hun producten worden vaak aangeraden door dierenartsen! Voor meer informatie over Hill’s en hun verschillende producten, bezoek hun website www.hillspet.be